Webinar ‘Bedrijfscontinuïteit in crisistijd’

Aanmeldpagina

Leuk dat u interesse heeft in ons webinar: 'Bedrijfscontinuïteit in crisistijd’ op woensdag 22 april van 11:00 tot 12:00 uur

Ontdek de basisprincipes van bedrijfscontinuïteit in crisistijd
We hebben het allemaal gemerkt. Crisismanagement en businesscontinuïteit zijn belangrijker dan ooit. Maar hoe gaat u het gesprek erover aan met uw relatie? Tijdens het webinar leert u in maximaal 1 uur de basisprincipes van continuïteit en crisismanagement van experts uit de praktijk.

Na afloop van dit webinar:

  • weet u hoe u continuïteit bij uw relatie onder de aandacht brengt;
  • bent u bekend met de basisprincipes van crisis- en continuïteitsmanagement;
  • begrijpt u hoe u concrete maatregelen en scenario’s uitwerkt.


Deze 3 experts delen graag hun kennis en ervaring met u:

  • Erik Meijerink is senior consultant Business Continuity Management bij Kader b.v. Erik implementeert continuïteitsplannen bij organisaties en is docent Business Continuity Management.
  • Willy Antonissen is senior consultant Business Continuity Management en Crisisbeheersing bij IVM (Instituut voor Veiligheid en Milieu Coevorden). Willy heeft jarenlang ervaring met het inrichten van crisisorganisaties voor complexe bedrijven.
  • Gerard Rooks is senior consultant bij Voorzie, een initiatief van Avéro Achmea. Ook faciliteert Gerard opleidingen op het gebied van Risicomanagement bij Avéro Achmea.

Wij vinden het prettig om te weten of u er volgende week bij bent. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met een link. Met deze link kunt u inloggen en gratis deelnemen aan het webinar.

Ik wil meer informatie over Business Continuity Management van Avéro Achmea ontvangen. Ook ontvang ik graag de handige tools en/of checklist na afloop van het webinar. Uitschrijven kan op elk moment dat u onze informatie ontvangt.
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Wij gebruiken de ingevulde informatie alleen om u op de hoogte te houden voor deze komende uitzending. De data worden niet gebruikt voor andere doeleinden.