ZORG OP AFSTAND
Beeldconsult; Covidhype of nieuwe digitale werkelijkheid?

 

Registratie

Als 1 ding zeker is geworden in deze Coronacrisis, dan is het wel dat de digitalisering van de maatschappij een enorme vlucht heeft genomen. Thuiswerken, conference calls, Zoom-meetings, zorg-op-afstand; is dit nog wel weg te denken in de toekomst? 
Wat leert deze periode ons en wat nemen we mee in het nieuwe werken? Hoe gaan we verder in de huisartspraktijk? Zeker in de nabije toekomst zullen wachtkamers bij de huisarts niet meer overvol mogen zijn en zal de 1,5 meter regel van kracht blijven. Dat houdt in dat we minder face-to-face consulten kunnen plannen met de patiënt.
E-health heeft in vele praktijken al zijn intrede gedaan. Maar hoe zit dat met het beeldconsult? In hoeverre wordt dat al gebruikt? Hoe en wanneer gebruik je het? Wat zijn voor- en nadelen.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor het LIVE webinar 'Zorg op afstand: de nieuwe digitale werkelijkheid' op maandag 6 juli van 20:30 uur tot 21:30 uur.

Tijdens het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan ons panel. U kunt hieronder ook alvast een vraag indienen die u graag behandeld wilt zien. Wij streven er naar om de meest voorkomende vragen tijdens het webinar te beantwoorden. 

Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke link, per mail toegestuurd. De persoonlijke link gebruikt u om toegang tot het webinar te verkrijgen.

Ons panel bestaat uit:

- Nicoline van Leeuwen (moderator) Communicatieadviseur/Trainer. Eigenaar Medipraction
- Albert van der Veer – Huisarts te Bilthoven
- Joris van Driel – Huisarts te Benthuizen
- Cassandra Zwaan – Huisarts te Baarn
- Eline Keesmaat – POH GGZ regio Eemland/Utrecht

 


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht